Välkommen till Thomas Sabo Stockholm Webbutik

Utbyte och retur

Utbyta
Problem med icke-kvalitetsproblem
Om 30 dagar (från det datum produkterna mottogs), om du hittar de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet till oss. Produkterna ska inte ha använts (utom tryout). När vi mottar produkterna skickas tillbaka intactly, ersätter vi det med nya och skickar dem tillbaka till dig.
Kvalitetsproblem
Om du hittar produkterna med kvalitetsproblem (icke-mänskliga faktorer eller icke-resistenta yttre skador), kan de återlämnas och bytas om 30 dagar (från det att produkterna mottogs). Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet till oss. När vi mottar produkterna skickas tillbaka intactly, ersätter vi det med nya och skickar dem tillbaka till dig igen. Vi betalar fraktkostnaderna för de ersatta produkterna som vi skickar till dig. (Obs! Det är vår kvalitetsstyrningspersonal som ger en slutgiltig bedömning av huruvida kvalitetsproblemen orsakas av personliga faktorer eller oåterkallelig extern skada. De inköpta produkterna kommer inte att repareras, ersättas eller returneras gratis om dess kvalitetsproblem är orsakas mänskliga faktorer eller undvikande skador.)

7 dagars returpolicy
Vi är helt övertygade om att du kommer att ha en lätt utbyte eller återupplevelse!
Återgå ditt köp
Alla produkter är kvalitetsstyrda och kontrolleras för eventuella fel innan de skickas. Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, är du välkommen att kontakta oss via E-mail. Du måste skicka bilder av objektet till vår mailbox. E-postämnet ska betecknas med "Beställningsnummer" så att vi kan ge dig ett snabbt svar (Tack så mycket!).
Försäkra dig om att du begär Retur Merchandise Authorization inom 7 dagar efter mottagandet för utbyte eller återbetalning. Din omedelbara retur av oskränkta, obehandlade eller defekta föremål bör innehålla försäljarens förpackningar och taggar och måste vara i samma skick som när den mottogs. Returer som är skadade, smutsiga eller ändrade kan inte accepteras och skickas tillbaka till dig.
Om du vill returnera ditt köp beklagar vi att du kan betala 50% av varans pris som vår pund och återbetalningsavgift för dina returnerade varor. Returkostnaderna är också kundens ansvar.
Packa varor säkert. Vänligen fyll i följande information med din retur: bill-to name, adress; skicka-till namn, adress; ordernummer; anledningar till återvändande.

Viktig information
a) Vi har gjort allt för att så tydligt som möjligt visa färgerna på våra produkter som visas på vår hemsida. Men eftersom dataskärmar varierar kan vi inte garantera att bildskärmens visning av vilken färg som helst kommer att vara helt korrekt.
b) Om du vill återvända eller byta ut objektet / erna som du beställt bildar oss, måste du leverera det / dem av ditt lokala postkontor. Vi kan inte vara ansvariga för förlorade paket i transit. När din returnering har mottagits och bearbetats kommer du att bli underrättad via e-post.
c) Om du är missnöjd med ditt köp kan du byta ut objekt i en annan storlek eller färg (gäller endast samma stil du köpte).
Om du har ytterligare frågor eller problem, var god kontakta oss. Vårt lojala kundservice team kommer alltid att vara med dig.